Serveis

Assessorament en la venda i la reparació d'equips i subministraments. Cominex, al servei dels nostres clients.

Assessorament integral tant per a la venda com per a la reparació. Oferim un Servei Tècnic amb suport a taller i obra. Compromís al 100%.

A COMINEX Enginyeria i Subministres, el nostre equip d'experts altament capacitats i experimentats ofereix un assessorament integral tant per a la venda com per a la reparació d'equips industrials. La nostra missió és oferir solucions efectives i personalitzades que ajudin els nostres clients a optimitzar les seves operacions i assolir el màxim rendiment en els seus projectes.

Els nostres especialistes treballen estretament amb cada client per comprendre els requisits específics. Realitzem una anàlisi detallada de les seves operacions i projectes per identificar les solucions més adequades que satisfacin les vostres necessitats i objectius.

Comptem amb una àmplia gamma d´equips industrials i maquinària d´alta qualitat. El nostre equip d'assessors us ajudarà a triar els equips més adequats per a la seva indústria i aplicacions particulars, assegurant que compleixin amb les seves especificacions tècniques i pressupost.

Els nostres experts estan altament capacitats per a la tecnologia i característiques dels equips que oferim. Proporcionem assessorament tècnic detallat sobre el funcionament dels equips, els seus avantatges i limitacions, així com recomanacions per al seu ús eficient i segur. Entenem la importància de la planificació financera en ladquisició dequips industrials. Els nostres assessors us ajudaran a trobar solucions que s'ajustin al vostre pressupost i també poden brindar orientació sobre opcions de finançament, si cal.

servicio-cominex-01.jpg servicio-cominex-01.jpg
servicio-cominex-04.jpg servicio-cominex-04.jpg
servicio-cominex-03.jpg servicio-cominex-03.jpg
servicio-cominex-02.jpg servicio-cominex-02.jpg

El nostre equip de tècnics altament qualificats duu a terme un diagnòstic detallat dels equips avariats per identificar la causa exacta del problema. Això ens permet oferir solucions de reparació precises i eficients.

Cada reparació és única, i per tant proporcionem solucions personalitzades adaptades a les necessitats específiques dels seus equips. Els nostres tècnics compten amb una àmplia experiència i coneixement en diversos equips, cosa que ens permet abordar una àmplia gamma de problemes.

Utilitzem recanvis originals i d'alta qualitat a les nostres reparacions per garantir la fiabilitat i el rendiment dels seus equips després de la reparació.

A més de les reparacions, oferim programes de manteniment preventiu per garantir que els seus equips funcionin de manera òptima i minimitzar el risc de futures avaries.

A COMINEX Enginyeria i Subministres, la nostra prioritat és el seu èxit. Amb el nostre assessorament expert, pot estar segur que està prenent decisions informades i estratègiques en la compra i el manteniment dels seus equips industrials. Contacti'ns avui mateix i descobreixi com podem ajudar-lo a assolir el màxim rendiment en les seves operacions.

Next Generation EU
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia