Taller

Servei al taller i a obra. Personal qualificat en el sector de la construcció, perforació, grups electrògens i compressors.

A COMINEX, ens sentim orgullosos d'oferir serveis tant en taller com en obra, brindant solucions completes i personalitzades per satisfer les necessitats específiques dels nostres clients. Comptem amb una àmplia experiència a la indústria i un equip altament capacitat que garanteix resultats d'alta qualitat en cada projecte.

Els nostres serveis se centren en quatre àrees clau:

  • Construcció: Proporcionem solucions integrals per a projectes de construcció, oferint serveis d'assessorament tècnic, subministrament d'equips i maquinària especialitzada, així com el suport del nostre equip expert per garantir l'èxit del vostre projecte.
  • Perforació: Som especialistes en perforació i exploració geotècnica. El nostre equip altament qualificat i equipat amb tecnologia avantguarda assegura perforacions precises i segures, proporcionant informació essencial sobre el terreny i la geologia.
  • Grups electrògens: Oferim una àmplia gamma de grups electrògens fiables i eficients per satisfer les necessitats energètiques del seu projecte. A més, brindem serveis d'instal·lació, manteniment i reparació per garantir-ne un rendiment òptim en tot moment.
  • Compressors: Subministrem compressors d'aire d'alta qualitat i rendiment per a diverses aplicacions a la indústria. El nostre equip tècnic també s´encarrega d´oferir manteniments preventius i correctius, assegurant la màxima eficiència i durabilitat dels seus equips.

A COMINEX, ens destaquem per la nostra atenció al client i la nostra capacitat per adaptar-nos als desafiaments únics de cada projecte. Ja sigui que necessiti assistència en taller o en obra, estem compromesos a oferir solucions efectives ia superar les seves expectatives en cada pas del camí.

El nostre objectiu és establir relacions sòlides i duradores amb els nostres clients, basades en la confiança i la satisfacció de les vostres necessitats. Si busqueu un soci fiable i expert en el sector de la construcció, perforació, grups electrògens i compressors, no dubteu a contactar-nos.

taller-1.jpg
taller-2.jpg

Contacti amb nosaltres! Confiï en Cominex

Reparació de tota mena de màquina del sector de la construcció, perforació, mineria, pous, compressors d'aire, grups electrògens, martells pneumàtics, hidràulics i de fons. Personal qualificat al vostre servei. Reparacions a taller ia obra.

COMINEX, el seu aliat integral per al sector de la construcció, perforació, grups electrògens i compressors!

Estem preparats per ser part del vostre equip i portar el vostre projecte al següent nivell.

Email: taller@cominex.es
Telèfon: 93 852 42 72

Next Generation EU
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia