Perforació

Reparació i manteniments. Recanvis, subministres, implements... Tot per la perforació, pous i geotència.

Benvinguts a COMINEX, el vostre soci fiable en el sector de perforació, manteniments i subministraments!

A COMINEX, estem compromesos amb proporcionar serveis d'alta qualitat per a la indústria de perforació, oferint una àmplia gamma de solucions per a pous i geotècnia. La nostra empresa s'especialitza en tot tipus de reparacions, manteniments i recanvis, brindant als nostres clients una experiència completa i fiable a cada projecte.

El nostre equip de professionals altament capacitats i experimentats sassegura que cada tasca es realitzi amb precisió i eficiència. Entenem que cada projecte és únic, per això ens esforcem per adaptar els nostres serveis a les necessitats específiques dels nostres clients, garantint resultats excepcionals en cada cas.

Serveis que oferim:

  • Perforació i exploració geotècnica: Comptem amb equips de darrera generació per dur a terme perforacions precises i eficients, brindant informació valuosa sobre la geologia i la qualitat del sòl.
  • Manteniments preventius i correctius: El nostre equip tècnic altament qualificat s'encarrega de mantenir els seus equips de perforació en condicions òptimes, reduint temps d'inactivitat i maximitzant la productivitat.
  • Recanvis de qualitat: Subministrem recanvis originals i d'alta qualitat per a equips de perforació, assegurant-ne el funcionament continu i perllongant la seva vida útil.
  • Subministraments i eines: Oferim una àmplia gamma de productes i eines especialitzades per a perforació i geotècnia, garantint un treball segur i eficient a cada etapa del projecte.

A COMINEX, ens enorgulleix la nostra atenció al client, i sempre ens esforcem per oferir un servei personalitzat i d'excel·lència. El nostre objectiu és establir relacions sòlides i duradores amb els nostres clients, basades en la confiança i la satisfacció de les vostres necessitats.

Maquinària, venda i reparació d'equips de perforació, martells, material fungible per fer pous, geotècnia, geotèrmia. Caixes de mostres de sondejos. Consulta tota la nostra gamma.

Perforación-3.jpg
Perforación-2.jpg
Perforación-1.jpg

Contacti amb nosaltres! Confiï en Cominex

Benvinguts a COMINEX, el vostre soci fiable en el sector de perforació, manteniments i subministraments!

Si busqueu una empresa fiable i experta en el sector de perforació, no dubteu a contactar-nos. Estem a punt per col·laborar en el proper projecte i superar les seves expectatives amb els nostres serveis de primer nivell.

Email: comercial1@cominex.es
Telèfon: 93 852 42 72 

Next Generation EU
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia