Empresa

COMINEX Enginyeria i Subministres S.L fundada a l' any 2013, és una empresa d'espirit jove al sector de la construcció i mineria dedicada principalment a la venda de maquinària i subministres.

A COMINEX estem en constant desenvolupament i creixement. Fundada l' any 2013, oferim un servei integral al client tant en assessorament comercial com tècnic. La nostra missió principal és que el client tingui cobertes totes les seves necessitats i trobi a Cominex tot el que precissa per desenvolupar el seu treball. Desde l' entrega d' un equip, fins qualsevol recanvi o manteniment que requereixi.

Ens enorgulleix ser empresa líder al mercat, dedicada a brindar solucions integrals  a la industria de la construcció i la mineria. Amb anys d' experiència i coneixament especialitzat, ens comprometem a proporcionar equips d' alta qualitat i subministres confiables per optimitzar les seves operacions i projectes, garantint l' èxit a cada pas del camí.

Amplia gamma de maquinària de vanguardia, és seleccionada acuradament per satisfer les necessitats específiques de cada client.

Desde potents excavadores i cargadores, fins a equips de perforació d' última generació. A COMINEX oferim solucions perfonalitzades per afrontar els desafiaments més exigents a obres de construcció i activitats mineres.

empresa-cominex-nova.jpg

A COMINEX, també valorem la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental. Les nostres solucions estan dissenyades per reduïr l' impacte ambiental i promoure pràctiques sostenibles als seus projectes.

A més a més de la nostra oferta de maquinària, també proporcionem una àmplia varietat de subministres essencials per mantenir els seus projectes en funcionament sense problemes. Comptem amb una extensa selecció de recanvis, eines i materials d' alta qualitat, recolzats per marques de renom, per garantir l' eficiència i la seguretat en les seves operacions diàries.

A COMINEX, la satisfacció del client és la nostra màxima prioritat. El nostre equip d' experts altament capacitats, estan sempre disposats a brindar assessorament tècnic i un servei excepcional per ajudar a seleccionar les solucions més adequades per els seus projectes. No importa si es tracta d' una petita construcció o una operació minera a gran escala, estem aquí per donar suport en cada etapa del procés.

A mida que le món de la construcció i la mineria evoluciona constanment, també ho fem nosaltres. Estem compromesos amb la innovació i ens mantenim actualitzats amb les últimes tecnologies i tendències del sector. Això ens permet oferir productes i serveis de vanguàrdia que augmenten la seva eficiència i redueixen els costos operatius.

També valorem la sostenibilitat i la responsabilitat ambiental. Les nostres solucions estan dissenyades per reduïr l' impacte ambiental i promoure pràctiques sostenibles en els seus projectes. Treballem en conjunt amb els nostres clients per aconseguir un desenvolupament que beneficiï tant a la indústria com al medi ambient.

Confiï en COMINEX per ser el seu soci de confiaça al sector de la construcció, mineria i venda de maquinària i subministres. Junts, construïrem un futur sòlid i exitós per a la seva empresa. ¡Contactin's avui mateix i descobreixe com podem fer la diferència en els seus projectes! 

construccion-2.jpg construccion-2.jpg
perforacion-2.jpg perforacion-2.jpg
taller-2.jpg taller-2.jpg
Alquiler-2.jpg Alquiler-2.jpg

A COMINEX, també ens preocupem del medi ambient i la sostenibilitat. Per això, promovem activament pràctiques i productes que redueixin l' impacte ambiental de les operacions industrials, ajudant als nostres clients a cumplir amb els seus objectius de responsabilitat social i ambiental.

La nostra dedicació a la satisfacció del client és el pilar del nostre èxit. Ens enorgulleix de ser un soci confiable per a empreses de diversos sectors, brindant-los solucions que necessiten per aconsseguir les seves metes de manera efectiva i eficient.

A COMINEX Enginyeria i Subministres, el nostre compromís és superar les expectatives i continuar sent l' elecció preferida dels nostres clients en el món de la construcció i perforació. ¡Confia en nosaltres per impulsar el teu èxit!

Next Generation EU
Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia